Saznaj tko smo i što radimo?

Ovo je naš logotip:

Logo - Night Riders Croatia

Čitaj dalje i saznaj ostale detalje…

Mi smo udruga i zovemo se Noćni vozači Hrvatske, a uglavnom se muvamo na području Zagreba gdje jednom tjedno organiziramo noćne vožnje četvrtkom. Okupljamo se podno Medvednice i pedaliramo šumskim tehničkim stazama do vrha Sljemena gdje imamo suradnju s planinarskim domovima. Gore se kratko osvježimo uz klopu i cugu i pokoju priču o mračnim stranama Sljemena pa rokamo spust biciklističkim stazama kroz šumske zavrzlame drage nam Medvednice.

Trudimo se otići i na druga mjesta pa povremeno idemo u Samobor na Oštrc ili Slava Goru, a pratimo i veće maratone gdje se uključimo u organizaciju i radimo noćnu vožnju uvertire u glavni event. Cilj nam je da budete lijepi i zdravi, da nam se rekreirate uz nas i da se vozimo što više. Drago nam je okupiti što više novih bajkera i rasturiti mitove o bojazni noćne vožnje zbog utvara u šumi. Osim kaj vas vozimo, tu smo uvijek i da damo koristan savjet o opremi i načinu vožnje noću.

Od 2017. godine nismo propustili organizirati niti jednu noćnu vožnju četvrtkom do sada. U trenutku pisanja to je bilo već 143 noćne (ovo bumo sigurno zaboravili mijenjat). Uglavnom se promoviramo putem Fejsa, jer, tam ljudi brzo skuže da se nekaj događa, al evo, sad bu i web. Znamo se naći i u medijima pa nas objavljuju mtb.hr, biciklijade.com, gdjesutra.hr, TotalCroatiaCycling.com i drugi. Ak vas zanima da sklopimo suradnju, slobodno nam se javite pa bumo na kavicu!

Doživi atmosferu noćnih vožnji četvrtkom kroz video klipove

Voditelji Noćnih vozača Hrvatske

Filip Radulović

Predsjednik udruge

Zoran Petković

Potpredsjednik udruge

Marko Baburak

Tajnik udruge

Kontaktiraj nas: