Prijavi se na No-Life enduro zimsku ligu 2020/2021

Nek si se odlučil i gasa malo dati - na ligu doći da ti se sve zblati!

Kotizacija 20kn po kolu.

Obavezna kaciga i lampa!

Samo stariji od 18.

Ukupno pet kola.

Lokacija okupljanja:

Važne informacije:

  • Preporučamo parkirati se na parkiralištu Konzuma u Gajnicama.
  • Krećemo točno u 18.00 – bez čekanja na one koji kasne!
  • Start s početka prvog stagea je u 19.30 sati.
  • U slučaju lošeg vremena utrka se NE otkazuje!
  • Svaki utorak je neslužbeni ‘No-life utorak‘ trening / vožnja.
  • GPX zapis cijelog kruga lige preuzmi s DropBox-a.
  • Maksimalan broj natjecatelja po kolu je 40.

Raspored kola:

3.11.2020., 18h
PRIJAVLJENI
REZULTATI

1.12.2020., 18h
PRIJAVLJENI
REZULTATI

5.01.2021., 18h
PRIJAVLJENI
REZULTATI

2.02.2021., 18h

2.03.2021., 18h

Dodatni detalji i pravila:

Svaki prvi utorak u mjesecu organizira se jedno kolo lige, s time da je zadnje kolo finalna utrka s dodjelom nagrada i priznanja za pobjednike lige. Natjecatelji se okupljaju na početku Zelene magistrale gdje se plaća kotizacija. Svi zajednički pedaliraju do vrha Zelene magistrale gdje se ulazi u šumu i vozi se do početka staza na kojima se mjeri vrijeme. Mjerenje vremena vrši se isključivo na spustu i to na dva odvojena stagea: Veprov spust i Mali pariz. Staze neće biti označene pa je potrebno znati put. Između prvog i drugog stagea natjecatelji će imati vremena za odmor jer se pedalira transfer od 5minuta.

Mjerenje vremena vrši se putem specijalizirane mobilne aplikacije. Na kraju svakog kola rezultati će biti objavljeni za sve natjecatelje po stageu, ali i ukupan ‘overall’ rezultat. Kategorije natjecatelja su muškarci i žene. Na početku svakog kola vozači će dobiti brojeve koje vezicama privezuju za prednju stranu bicikla. Kola se održavaju bez obzira na vremenske uvjete. Svi koji se neće pridržavati pravila utrke mogu biti diskvalificirani ili mogu dobiti kazneni dodatak vremena na ostvareni rezultat. O istome odlučuje organizator. Za svaku utrku bit će formirana startna lista, a po principu da se starta od najbržeg prema najsporijem natjecatelju. Nagradne će biti podijeljene na finalnom petom kolu za one koji osvoje prva tri mjesta u ukupnom poretku.

Skala bodova:
Na svakom kolu natjecatelji ostvaruju broj bodova sukladno poretku koji su ostvarili. Prvi red u tablici predstavlja ostvareni poredak, a drugi pripadajući broj bodova. Bodovi se skupljaju kroz svih pet kola kako bi se odredio ukupan poredak.

COVID-19 upozorenje: molimo sve natjecatelje da se prilagode smjernicama Ministarstva zdravstva RH, a za što će organizator u najvišoj mogućoj mjeri osigurati uvjete.